Wij maken een podcastreeks of een podcast aflevering van A tot Z voor je! Wij luisteren naar je idee en gaan aan de slag. Zo zoeken we met jullie eerst naar antwoorden op drie belangrijke vragen;

  • Waarom maak je de podcast?
  • Voor wie maak je de podcast?
  • Wat maakt je podcast uniek?

Hiervoor gebruiken we vaak het podcastcanvas.

Je idee en format stellen we scherp en we maken met jullie een draaiboek en script voor de eerste opname. Podcastmeester neemt, op verzoek, alles uit handen voor het voorbereiden, ontwikkelen, opnemen en monteren jouw podcastreeks. Wat jij wilt! Oh ja, opnames doen we op locatie bij jullie. Wil je toch liever een studio, dan regelen we dat!

 

Geef je een podcast productie bij ons in handen, dan doen we ook echt alles. We bouwen een studio opstelling op jouw locatie, informeren deelnemers wat er van hen gevraagd wordt en zijn opnameleider. We nemen op, maken een proefmontage volgens het script, voegen jingles en tunes toe en distribueren de definitieve aflevering(en) op o.a. Spotify. Wil je alleen een selecte groep luisteraars? Dat kan bij ons ook.

Tot slot krijg je van ons de luistercijfers. Kortom; een podcastproductie van A tot Z!

Vragen? Neem contact met ons op!

Wil je dat wij alleen opnemen en/of monteren? Geen probleem. Wij zijn flexibel