Wij bieden een complete podcast beheer service aan, voor onze klanten. Wij begrijpen dat het hosten en distribueren van een podcast veel meer inhoudt dan alleen een hostingpakket afsluiten. Daarom bieden wij onze klanten de optie om zelf bepaalde werkzaamheden uit te voeren of deze uit te besteden aan ons.

Onze diensten bestaan onder andere uit het in de gaten houden van de limieten van het hostingpakket, het uploaden en plannen van nieuwe afleveringen, invoeren van de benodigde gegevens, leveren van links voor sociale media, aanpassingen aan de player structuur en layout, aanpassingen aan eventuele websites, maken van rapportages en aanmelden bij directories. Wij zorgen ook voor opslag en back-up van de producties en bieden hulp waar nodig.

Op basis van onze kennis en ervaringen raden wij onze klanten aan om sommige werkzaamheden uit te besteden. Maar de keuze is uiteindelijk aan de klant en hangt af van hun eigen tijdsinvestering, kennis en vaardigheden. Wij bieden de optie van “DIY” (do it yourself) voor klanten die graag de nodige kennis willen verwerven, of de optie om de werkzaamheden volledig aan ons uit te besteden. Onze experts staan klaar om je te helpen bij uw podcast beheer.